For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Biskopshus nybygg ytre sandviken leiligheter
Utsolgt

Biskopshus II

Romslige leiligheter som byr på lys og luft i et flott nabolag

Eierform :
Selveier
Størrelse (BRA):
50 - 124 m²
Antall rom:
2 - 4

Dette boligprosjektet er utsolgt

Søk etter liknende av våre prosjekter

Redusert forskuddsbetaling på Biskopshus

Kjøper du leilighet på Biskopshus før 1. juli 2021 reduserer vi din forskuddsbetaling til kr. 100.000,-. Ordinær forskuddsbetaling er 10% av kjøpesum. Tilbudet gjelder for nye kjøpere i perioden 1.05.21-30.06.21. Ta kontakt med salgsteamet på tlf. 5594 0610 eller på mail bobutikk@bonava.no for informasjon om tilbudet.

Beskrivelse

Romslige leiligheter som byr på lys og luft i et flott nabolag

Prosjektet Biskopshus II er det andre byggetrinnet og her finner du 12 funksjonelle leiligheter med stor privat uteplass. Her vil du ha plass til å finne roen privat eller møte gode naboer i uteområdet.

Biskopshus II er det øverste byggetrinnet som er markert med A. Biskopshus II består av til sammen 12 leiligheter på ulike størrelser på 50 og 125 m2. Her finner du et innbydende hjem med åpen stue- og kjøkkenløsning. Leilighetene byr på ulike løsninger som er tilpasset enhver livssituasjon, enten du ønsker en koselig 2-roms eller en stor 4-roms leilighet med plass til hele familien.

Om nabolaget Biskopshus

Biskopshus blir et urbant nabolag med sentral beliggenhet. Tomten er solrik, og det skapes lune uteområder både på private balkonger og i fellesområdene. Byggenes uttrykk vil respektere eksisterende bebyggelse, men samtidig tilføre et tidsriktig og estetisk innslag til området. Her vil det bli områder for sosialisering, lekeplass og grøntområder med benker og beplantning.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.