For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Toppetasje og bytur til sentrum

Moderne toppleilighet med tre soverom og romslig balkong.

Entré

En romslig entre som ønsker deg velkommen inn, her kommer du hjem til en leilighet med gode løsninger og kvaliteter.

Stue og kjøkken

Åpen stue- og kjøkkenløsning som byr på mye plass og kan enkelt deles inn i soner med sofa, spisebord og kjøkken. Her er det ingen problem å invitere gode venner og familie på spillkveld.

Soverom

Tre soverom av god størrelse. Alle tre soverom har nærhet til bad og mulighet for en garderobeløsning. Har du ikke bruk for tre soverom kan du enkelt gjøre det ene rommet om til et hjemmekontor eller walk-in.

Bad

Badet blir levert med fliser på vegg og gulv samt gulvvarme som standard. Her finner du også opplegg for vaskemaskin, men vil du heller ha opplegg for vaskemaskin i boden kan man oppgradere til dette.

Privat uteplass

Her er det ikke vanskelig å se for seg fine solskinnsdager på den store balkongen leiligheten har. Hva med å invitere naboer på vafler og kaffe?

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.