For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Utsolgt

Biskopshus III

Moderne leiligheter i urbant nabolag

Eierform :
Selveier
Størrelse (BRA):
42 - 142 m²

Beskrivelse

Utsolgt

Moderne leiligheter i urbant nabolag

Biskopshus III består av 35 moderne leiligheter på mellom 41-142 kvm og er det siste byggetrinnet i prosjektet. Her finner du boligtyper fra 2-roms til store 4-roms med smarte planløsninger og god plassutnyttelse.

Nabolaget Biskopshus vil inkludere trivelige fellesarealer og flere ulike soner for aktiviteter og hygge, noe som gjør nabolaget godt egnet for å kunne nyte både privatliv og felleskap. Med sin sentrale beliggenhet i Ytre Sandviken kan man nyte en enkel hverdag med nærhet til sjø, fjell og Bergen sentrum.

Om nabolaget Biskopshus

Biskopshus blir et urbant nabolag med sentral beliggenhet i Ytre Sandviken. På tomten følges sporene til historisk norsk industri, og med henblikk på stedets historie og karakter er disse linjene tatt med inn i boligprosjektet Biskopshus. Byggenes uttrykk vil respektere eksisterende bebyggelse, men samtidig tilføre et tidsriktig og estetisk innslag til området. Tomten er solrik, og det skapes lune uteområder både på private balkonger og i fellesområdene. Her vil det bli områder for sosialisering, lekeplass og grøntområder med benker og beplantning. Velkommen hjem til en lys, enkel og komfortabel hverdag i Biskopshus.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.