For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

3-roms leilighet med stor terrasse på 16 kvm

3-roms leilighet med god plassutnyttelse i første etasje, stor terrasse og en flott hekk som gjør uteplassen litt mer privat.

Entré

Entréen ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Det vil være gode muligheter til å sette inn en garderobe med skyvedørløsning slik at du kan skjule alt yttertøyet, og ha en ryddig og pen gang.

Stue og kjøkken

Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning hvor kjøkkenet befinner seg i enden av rommet og plassert i en L-løsning som gir rikelig med benkeplass. Du finner også utgang til uteplassen fra stuen.

Soverom

Leiligheten har to soverom med god plass til en garderobeløsning. Soveværelsene er på 13 kvm og 9 kvm. Har du kun behov for det ene soverommet, kan du enkelt gjøre det andre om til et gjesterom, hjemmekontor eller treningsrom.

Bad

Badet er innredet med fliser på vegger og gulv. Det vil være varmekabler i gulv og ferdig opplegg til vaskemaskin.

Privat uteplass

Fra stuen har du utgang til en trivelig terrasse som skaper ekstra lys og luft. Her kan du innrede uteplassen din slik du ønsker.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.