For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

3-roms leilighet med stor terrasse på 16 kvm

3-roms leilighet med god plassutnyttelse i første etasje, stor terrasse og en flott hekk som gjør uteplassen litt mer privat.

Entré

Entréen ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Det vil være gode muligheter til å sette inn en garderobe med skyvedørløsning slik at du kan skjule alt yttertøyet, og ha en ryddig og pen gang.

Stue og kjøkken

Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning hvor kjøkkenet befinner seg i enden av rommet og plassert i en L-løsning som gir rikelig med benkeplass. Du finner også utgang til uteplassen fra stuen.

Soverom

Leiligheten har to soverom med god plass til en garderobeløsning. Soveværelsene er på 13 kvm og 9 kvm. Har du kun behov for det ene soverommet, kan du enkelt gjøre det andre om til et gjesterom, hjemmekontor eller treningsrom.

Bad

Badet er innredet med fliser på vegger og gulv. Det vil være varmekabler i gulv og ferdig opplegg til vaskemaskin.

Privat uteplass

Fra stuen har du utgang til en trivelig terrasse som skaper ekstra lys og luft. Her kan du innrede uteplassen din slik du ønsker.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.

Soldiagram vest

Se hvordan solen faller fra vest

Soldiagram øst

Se hvordan solen faller fra øst