For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Trivelig leilighet med god planløsning

Praktisk 3-roms leilighet i første etasje. Et hjem for deg som ønsker romslighet og god plassutnyttelse.

Entré

En romslig entré som ønsker deg velkommen inn. Gangen leder deg inn til resten av leiligheten og har to ulike løsninger for garderobeskap eller skyvedør.

Stue og kjøkken

Luftig og åpen stue- og kjøkkenløsning som gir gode muligheter for kvalitetstid med familie eller venner. Kjøkkenet er lyst, moderne og plassert i en L-løsning i hjørnet av leiligheten, dette gir god benkeplass og deler rommet inn i ulike soner.

Soverom

To soverom på 10 kvm og 6 kvm. Rommene byr på mye lys og luft og har god plass til enten garderobeløsning eller pult. Har du ikke behov for to soverom kan det ene gjøres om til kontor eller garderobe.

Bad

Leiligheten har et bad på 4 kvm. Baderommet blir levert med hvite fliser på vegg, fliser på gulv og gulvvarme som standard. På badet finner du opplegg til vaskemaskin. Ønsker du heller opplegg til vaskemaskin i boden kan man oppgradere til dette.

Privat uteplass

Privat terrasse på 14 kvm. Her har du god plass til hagemøbler og grill, noe som gjør terrassen til det perfekte samlingspunkt på solrike dager

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder
Om nabolaget
  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.

Soldiagram vest

Se hvordan solen faller fra vest

Soldiagram øst

Se hvordan solen faller fra øst