For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Lys og lekker leilighet med arealeffektive løsninger

2-roms leilighet i første etasje med praktisk planløsning. Du finner også en romslig terrasse som du kan nyte på solskinnsdager.

Entré

Entré som ønsker deg velkommen inn og leder deg videre inn i leiligheten. I enden av gangen er det også muligheter for en skyvedørsløsning.

Stue og kjøkken

Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning hvor kjøkkenet er plassert i en L-løsning og gir mye benkeplass. Rommet er delt inn i soner for kjøkken, spisebord og stue.

Soverom

Etter en ettermiddag i sofakroken kan du rusle inn i leilighetens soverom på 8 kvm. Her har du direkte tilgang til boden på 2 kvm. Denne kan du bruke til oppbevaring eller hva med en innredet garderobe?

Bad

Leiligheten har et bad på 4 kvm. Baderommet blir levert med fliser på vegg, gulv og gulvvarme som standard. På badet finner du opplegg til vaskemaskin.

Privat uteplass

Leiligheten har et bad på 4 kvm. Baderommet blir levert med fliser på vegg, gulv og gulvvarme som standard. På badet finner du opplegg til vaskemaskin.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.