For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Lekker hjørneleilighet med terrasse

Flott hjørneleilighet i første etasje, med god planløsning. Leiligheten byr på to soverom, bod og privat terrasse med hekk.

Entré

Praktisk entré som ønsker deg velkommen inn. Fra entréen har du lett tilgang til bad på 4 kvm og en bod på 3 kvm som er perfekt for oppbevaring av sko og jakker.

Stue og kjøkken

Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning som samtidig er delt inn i soner for kjøkken, spisebord og stue. Kjøkkenet er plassert langs den ene veggen slik at kjøkkenet gir god benkeplass og god plassutnyttelse.

Soverom

Hovedsoverommet er på 9 kvm og har to innganger fra stuen, langs veggen på den ene siden har du også mulighet for en skyvedørløsning. Det andre soverommet på 6 kvm kan enkelt brukes til gjestesoverom, kontor eller garderobe.

Bad

Leiligheten har et bad på 4 kvm. Baderommet blir levert med fliser på vegg, gulv og gulvvarme som standard. På badet finner du opplegg til vaskemaskin.

Privat uteplass

Med terrasse på 13 kvm med hekk, får du en leilighet med god uteplass. Her kan du nyte solskinnsdager og invitere gode naboer til sosiale sammenkomster.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Boliginformasjon
Bilder
Om nabolaget
  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.

Soldiagram vest

Se hvordan solen faller fra vest

Soldiagram øst

Se hvordan solen faller fra øst