For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

4-roms leilighet på 100 kvm med to store balkonger

Innholdsrik hjørneleilighet med to romslige balkonger som befinner seg i andre etasje. Smart og stilfull familiebolig med tre soverom.

Entré

Stor entré med gode muligheter for garderobeløsning slik at du enkelt kan henge fra deg yttertøy. Fra entréen er det kort tilgang til to av soverommene.

Stue og kjøkken

Leilighetene har en stor åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til stue, spisebord og et kjøkken med mye benkeplass. Fra stuen finner du utgang til begge balkongene.

Soverom

Leiligheten har tre romslige soverom på 12, 8 og 6 kvm. Har du ikke behov for tre soverom kan du enkelt gjøre om det ene til garderobe, kontor eller kanskje et treningsrom? Fra hovedsoverommet har du også direkte tilgang til eget bad.

Bad

Leiligheten har to bad på 4 kvm. Baderommet blir levert med fliser på vegg, gulv og gulvvarme som standard. På badet finner du opplegg til vaskemaskin.

Privat uteplass

To store balkonger på hele 23 og 19 kvm. Her er det rikelig med plass til sittegrupper noe som gjør balkongene til perfekte samlingspunkt på solrike dager.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.