For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Innbydende leilighet med tre soverom

4-roms leilighet med stor balkong og store soverom. Velkommen til en arealeffektiv leilighet med massevis av plass til familiebesøk.

Entré

Entré som leder deg inn i den store leiligheten, her har du mulighet for en skyvedørløsning på hver av sidene i gangen, lett tilgang til bod på 4 kvm og plass til oppbevaring.

Stue og kjøkken

Leilighetene har en stor åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til stue, spisebord og et kjøkken med mye benkeplass. Kjøkkenet står plassert i hjørnet og deler rommet inn i ulike soner. Her kan du enkelt invitere naboer bort på en sosial sammenkomst.

Soverom

Leiligheten har tre romslige soverom. Har du ikke behov for tre soverom kan du enkelt gjøre om det ene til garderobe, kontor eller kanskje et treningsrom?

Bad

Leiligheten har et bad på 4 kvm. Baderommet blir levert med fliser på vegg, gulv og gulvvarme som standard. På badet finner du opplegg til vaskemaskin

Privat uteplass

Balkongen på 11 kvm gir deg muligheter til å nyte middagen ute i solen. Innred balkongen med ditt personlige preg, og sett deg godt til rette på solskinnsdager med en god bok eller med besøk av familie/venner.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.