For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Lys og moderne 4-roms leilighet

I trivelige omgivelser på Biskopshus finner du denne innholdsrike og moderne 4-roms leiligheten i byggets 2-etasje. Leiligheten har en praktisk planløsning som inkluderer en koselig og lun balkong.

Entré

En romslig entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Her har du gode muligheter for oppbevaring, enten i bod eller i en garderobeløsning.

Stue/kjøkken

Kjøkken og stue blir et naturlig samlingspunkt, og den åpne planløsningen skaper et sosialt oppholdsrom for ulike anledninger. Stuen er romslig og har plass til både spisebord og sofagruppe. Kjøkkenet kommer i en L-løsning og har god benkeplass.

Soverom

Leiligheten har tre soverom, hovedsoverommet er på 13 kvm og har rikelig med plass til garderobeløsninger. De andre soverommene er også av god størrelse. Har du ikke bruk for tre soverom kan det ene brukes til kontor eller lignende.

Bad

Baderommet blir levert med fliser på vegg og gulv, du finner også opplegg for vaskemaskin.

Privat uteplass

Via stuen er det utgang til en trivelig balkong på 11 kvm. Balkongen er sørvendt og har gode solforhold. Her kan du danne sittegrupper, noe som gjør dette til det perfekte samlingspunkt på solrike dager.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.