For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Innholdsrik 2-roms leilighet med gode løsninger.

I trivelig or urbane omgivelser på Biskopshus finner du denne innholdsrike og moderne 2-roms leiligheten i byggets 2-etasje.

Entré

Leiligheten har en innbydende entré med muligheter for oppbevaring av klær og sko.

Stue og kjøkken

Leiligheten har en romslig stue- og kjøkkenløsning som gir gode muligheter for kvalitetstid sammen med familie og venner. Kjøkkenet har rikelig med benkeplass og leveres med gode kvaliteter. I stuen er det egne soner for spisebord og stue, noe som gjør det til et sosialt oppholdsrom.

Soverom

Stort soverom på 12 kvm med god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Fra dette rommet har man inngang til bod, noe som gir gode oppbevaringsmuligheter. Dersom man ønsker å oppfylle drømmen om et walk-in closet kan boden omgjøres til dette. Det er også mulighet for å gjøre deler av stuen om til en sovealkove.

Bad

Baderommet blir levert med fliser på vegg og gulv, du finner også opplegg for vaskemaskin.

Privat uteplass

Boligen har tilgang til en privat takterrasse på 7 kvm med gode solforhold. Her er det plass til sittegruppe, noe som gjør terrassen til det fint samlingspunkt på solrike dager.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.