For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Innholdsrik 2-roms leilighet med gode løsninger.

I trivelig or urbane omgivelser på Biskopshus finner du denne innholdsrike og moderne 2-roms leiligheten i byggets 2-etasje.

Entré

Leiligheten har en innbydende entré med muligheter for oppbevaring av klær og sko.

Stue og kjøkken

Leiligheten har en romslig stue- og kjøkkenløsning som gir gode muligheter for kvalitetstid sammen med familie og venner. Kjøkkenet har rikelig med benkeplass og leveres med gode kvaliteter. I stuen er det egne soner for spisebord og stue, noe som gjør det til et sosialt oppholdsrom.

Soverom

Stort soverom på 12 kvm med god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Fra dette rommet har man inngang til bod, noe som gir gode oppbevaringsmuligheter. Dersom man ønsker å oppfylle drømmen om et walk-in closet kan boden omgjøres til dette. Det er også mulighet for å gjøre deler av stuen om til en sovealkove.

Bad

Baderommet blir levert med fliser på vegg og gulv, du finner også opplegg for vaskemaskin.

Privat uteplass

Boligen har tilgang til en privat takterrasse på 7 kvm med gode solforhold. Her er det plass til sittegruppe, noe som gjør terrassen til det fint samlingspunkt på solrike dager.

Boliginformasjon
Bilder
Om nabolaget
  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.

Soldiagram vest

Se hvordan solen faller fra vest

Soldiagram øst

Se hvordan solen faller fra øst