For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Flott leilighet i 2.etasje med vestvendt balkong

Velkommen hjem til spennende 2-roms leilighet i andre etasje på Biskopshus, med gode løsninger og egen balkong.

Entré

Romslig entré med god plass til oppbevaring, knagger og helfigurspeil. En romslig entré som ønsker deg velkommen inn i ditt hjem.

Stue/Kjøkken

Leiligheten har en luftig stue- og kjøkkenløsning på 20 kvm som gir gode muligheter for kvalitetstid med familie og venner. Stuen er delt inn i soner for sofagruppe, spisebord og kjøkken.

Soverom

Soverommet er stort og har rikelig med plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Her har man også utgang til terrassen noe som gir rommet godt med lys og luft. Boligen har også en romslig sovealkove på 7 kvm.

Bad

Baderommet blir levert med fliser på vegg og gulv, du finner også opplegg for vaskemaskin.

Privat uteplass

Terassen på 6 kvm har utgang fra soverommet og er det perfekte stedet å starte en solrik morgen. Her kan du pynte med utemøbler, pledd og puter. I tillegg til den private terrassen har leiligheten tilgang til felles takterrasse som deles med noen av de nærmeste naboene.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholds vennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.