For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Leilighet med stor og luftig balkong på 19 kvm

Denne flotte 3-roms leiligheten ligger i 3 etasje og har en god planløsning. Boligen har to soverom, bod, en romslig stue, samt en solrik balkong på 19 kvm.

Entré

Det første som møter deg, er en innbydende og romslig entré med gode muligheter for oppbevaring av klær.

Stue/Kjøkken

En åpen stue og kjøkken løsning gjør at du kan utnytte plassen best mulig. Kjøkkenet er plassert i en L-løsning som gir god benkeplass og deler rommet inn i soner. I stuen er det god plass til sofagruppe og spiseplass med fine muligheter til å samle hele familien på besøk.

Soverom

To soverom med god størrelse. Soverommene er på 12 og 8 kvm og har gode muligheter for garderobeløsninger.

Bad

Leilighetens bad er på 5 kvm og blir levert med fliser på vegg og gulv, samt gulvvarme som standard. Her finner du også opplegg for vaskemaskin.

Privat uteplass

Fra stuen har du utgang til stor balkong på 19 kvm. Her er det god plass til hagemøbler slik at man kan sette seg godt til rette og nyte solskinnsdager.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.