For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Romslig 4-roms leilighet med flotte utearealer

I trivelig or urbane omgivelser på Biskopshus finner du denne innholdsrike og moderne 4-roms leiligheten i byggets 3-etasje. Leiligheten har en god planløsning som inkluderer to flotte og solrike terrasser.

Entré

Gangen er på 10 kvm og har rikelig med plass til oppbevaring i garderobeløsning eller i den 6 kvm store boden.

Stue/kjøkken

En lys og romslig stue på 51 kvm med soner for kjøkken, stue og spisebord. Kjøkkenet er plassert i en L-løsning som gir rom for mye benkeplass. I denne stuen er det rikelig med plass til å samle familie og venner.

Soverom

Leiligheten har tre soverom. Hovedsoverommet har direkte tilgang til bad balkong og har gode muligheter for garderobeløsninger. De andre soverommene er også av god størrelse. Har du ikke bruk for tre soverom kan det ene brukes til kontor eller lignende.

Bad

Leiligheten har to bad. Begge badene blir levert med fliser på vegg og gulv, samt gulvvarme som standard.

Privat uteplass

Fra stuen er det utgang til en sørvestvendt terrasse på 23 kvm. Her er det god plass til hagemøbler slik at man kan sette seg godt til rette på solskinnsdager. Fra hovedsoverommet er det utgang til leilighetens andre terrasse, denne er 11 kvm og er sørvendt.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.

Soldiagram vest

Se hvordan solen faller fra vest

Soldiagram øst

Se hvordan solen faller fra øst