For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Romslig 4-roms leilighet med flotte utearealer

I trivelig or urbane omgivelser på Biskopshus finner du denne innholdsrike og moderne 4-roms leiligheten i byggets 3-etasje. Leiligheten har en god planløsning som inkluderer to flotte og solrike terrasser.

Entré

Gangen er på 10 kvm og har rikelig med plass til oppbevaring i garderobeløsning eller i den 6 kvm store boden.

Stue/kjøkken

En lys og romslig stue på 51 kvm med soner for kjøkken, stue og spisebord. Kjøkkenet er plassert i en L-løsning som gir rom for mye benkeplass. I denne stuen er det rikelig med plass til å samle familie og venner.

Soverom

Leiligheten har tre soverom. Hovedsoverommet har direkte tilgang til bad balkong og har gode muligheter for garderobeløsninger. De andre soverommene er også av god størrelse. Har du ikke bruk for tre soverom kan det ene brukes til kontor eller lignende.

Bad

Leiligheten har to bad. Begge badene blir levert med fliser på vegg og gulv, samt gulvvarme som standard.

Privat uteplass

Fra stuen er det utgang til en sørvestvendt terrasse på 23 kvm. Her er det god plass til hagemøbler slik at man kan sette seg godt til rette på solskinnsdager. Fra hovedsoverommet er det utgang til leilighetens andre terrasse, denne er 11 kvm og er sørvendt.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.