For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Lys og trivelig leilighet med to balkonger

Denne moderne og flotte 3-roms leiligheten ligger i 3.etasje og har en god og effektiv planløsning. Boligen har to soverom, en romslig stue, samt to terrasser på 10 og 9 kvm.

Entré

En romslig entré ønsker deg velkommen inn i boligen, her er det god plass til garderobeskap, knagger og helfigurspeil. I gangen finner du også en bod som kan brukes til oppbevaring.

Stue/kjøkken

En åpen løsning gjør at du kan utnytte plassen best mulig. Kjøkkenet er plassert i en L-løsning som gir god benkeplass og deler rommet inn i soner for kjøkken, stue og spisebord. Fra stuen har du også utgang til privat balkong.

Soverom

To soverom av god størrelse. Begge soverommene har nærhet til bad og gode muligheter for garderobeløsning. Har du kun behov for et soverom, kan du enkelt gjøre det ene om til et hjemmekontor.

Bad

Badet blir levert med fliser på vegg og gulv, samt gulvvarme som standard. På badet finner du opplegg for vaskemaskin og stikkontakt for tørketrommel.

Privat uteplass

I denne leiligheten har du to balkonger som vender mot sør og nord. Fra stuen har du utgang til en trivelig balkong på 10 kvm som skaper ekstra lys og luft i hverdagen. Den andre balkongen har utgang fra soverom og er 9 kvm. Balkongene gir deg muligheten til å ta middagen ute i solen eller nyte sene sommerkvelder utendørs.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.