For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Lys og trivelig leilighet med to balkonger

Denne moderne og flotte 3-roms leiligheten ligger i 3.etasje og har en god og effektiv planløsning. Boligen har to soverom, en romslig stue, samt to terrasser på 10 og 9 kvm.

Entré

En romslig entré ønsker deg velkommen inn i boligen, her er det god plass til garderobeskap, knagger og helfigurspeil. I gangen finner du også en bod som kan brukes til oppbevaring.

Stue/kjøkken

En åpen løsning gjør at du kan utnytte plassen best mulig. Kjøkkenet er plassert i en L-løsning som gir god benkeplass og deler rommet inn i soner for kjøkken, stue og spisebord. Fra stuen har du også utgang til privat balkong.

Soverom

To soverom av god størrelse. Begge soverommene har nærhet til bad og gode muligheter for garderobeløsning. Har du kun behov for et soverom, kan du enkelt gjøre det ene om til et hjemmekontor.

Bad

Badet blir levert med fliser på vegg og gulv, samt gulvvarme som standard. På badet finner du opplegg for vaskemaskin og stikkontakt for tørketrommel.

Privat uteplass

I denne leiligheten har du to balkonger som vender mot sør og nord. Fra stuen har du utgang til en trivelig balkong på 10 kvm som skaper ekstra lys og luft i hverdagen. Den andre balkongen har utgang fra soverom og er 9 kvm. Balkongene gir deg muligheten til å ta middagen ute i solen eller nyte sene sommerkvelder utendørs.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.

Soldiagram vest

Se hvordan solen faller fra vest

Soldiagram øst

Se hvordan solen faller fra øst