For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Stor og trivelig leilighet på 106 kvm med vestvendt balkong

Gjennomgående og lys 4- roms leilighet med to balkonger og gode kvaliteter.

Entré

Det første som møter deg i denne leiligheten er en innbydende og romslig entré med gode muligheter for oppbevaring av klær.

Stue/kjøkken

Leilighetene har en åpen stue- og kjøkkenløsning på 50 kvm med plass til stue, spisebord og et kjøkken med mye benkeplass. Stuen har utgang til to altaner, noe som tilfører rommet rikelig med lys.

Soverom

Leiligheten har 3 soverom. Hovedsoverommet er på 13 kvm og har rikelig med garderobeplass. Har du ikke behov for tre romslige soverom kan det ene brukes til kontor eller lignende.

Bad

Leiligheten har et bad og et WC, baderommet blir levert med fliser på vegg og gulv samt gulvvarme som standard.

Privat uteplass

Boligen har to balkonger med utgang fra stuen, begge uteområdene har plass til utemøbler og grill slik at man kan nyte solskinnsdager på begge balkonger.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder
Om nabolaget
  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.

Soldiagram vest

Se hvordan solen faller fra vest

Soldiagram øst

Se hvordan solen faller fra øst