For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Lys og luftig 4-roms leilighet

Velkommen til en innholdsrik 4-roms leilighet med gode kvaliteter og tilgang til privat takterrasse.

Entré

Entréen ønsker deg velkommen inn og har god plass til en praktisk garderobeløsning.

Stue/Kjøkken

Kjøkken og stue blir et naturlig samlingspunkt i leiligheten, og den åpne planløsningen skaper et sosialt oppholdsrom for ulike anledninger. Stuen er romslig og har plass til både spisebord og sofagruppe.

Soverom

Leiligheten har tre romslige soverom med plass til oppbevaring. Har du ikke behov for tre soverom kan et av disse rommene fungere godt som eksempelvis et hjemmekontor eller et walk-in-closet.

Bad

Badet er 4 kvm og har delikat fliser på gulv og vegger. Det er varmekabler i gulv, noe som faller godt i smak på kalde dager. Badet kommer også med opplegg til vaskemaskin.

Privat uteplass

Boligen har tilgang til en privat takterrasse på 7 kvm med gode solforhold. Her er det plass til sittegruppe, noe som gjør terrassen til et fint samlingspunkt på solrike dager.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder
Om nabolaget
  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.

Soldiagram vest

Se hvordan solen faller fra vest

Soldiagram øst

Se hvordan solen faller fra øst