For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

4-roms leilighet med to balkonger

En flott 4-roms leilighet med en god planløsning. Boligen har to balkonger som gjør leiligheten trivelig og lys.

Entré

Entréen ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Her er det mulig å sette inn en garderobeløsning hvor du kan henge fra deg jakker og sko. Dersom du ønsker ekstra plass til oppbevaring, kan du også benytte deg av boden.

Stue/kjøkken

Leiligheten har en luftig stue- og kjøkkenløsning på 58 kvm med utgang til to balkonger. Her er det gode muligheter for kvalitetstid sammen med familie og venner.

Privat uteplass

Leiligheten har to store balkonger med utgang fra stuen. Balkongene er sørvendt og vestvendt og nyter godt av gode solforhold. Her kan du danne sittegrupper, noe som gjør terrassen til det perfekte samlingspunkt på solrike dager.

Soverom

Leiligheten har tre romslige soverom. Hovedsoverommet har eget bad og gode muligheter for en garderobeløsning.

Bad

Leilighetens to bad leveres med helflisede på både vegger og gulv, samt gulvvarme som standard. Det vil også være tilrettelagt for vaskemaskin.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.