For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Lys og stor 3-roms med balkong

I trivelige omgivelser på Biskopshus finner du denne innholdsrike og moderne 3-roms leiligheten i byggets 4.etasje. Leiligheten har en praktisk planløsning som inkluderer en flott terrasse med gode solforhold.

Entré

Romslig entré med god plass til oppbevaring, knagger og helfigurspeil. En innbydende entré som ønsker deg velkommen inn i ditt hjem.

Stue/kjøkken

En åpen stue- og kjøkkenløsning som gjør at du kan utnytte plassen best mulig. Kjøkkenet er plassert i en L-form som gir god benkeplass og deler rommet inn i soner. Fra stuen har du utgang til balkong noe som slipper mye lys inn i leiligheten.

Soverom

Leiligheten har to soverom, der hovedsoverommet er på 14 kvm og det andre er på 8 kvm. Begge soverommene har god plass til garderobeløsning og nærhet til bad.

Bad

Badet blir levert med fliser på vegg og gulv samt gulvvarme som standard. Her finner du også opplegg til vaskemaskin og stikkontakt til tørketrommel.

Privat uteplass

Via stuen er det utgang til en flott balkong på 11 kvm. Terrassen er vendt mot sørvendt og har gode solforhold. Her er det rikelig med plass til en sittegruppe, noe som gjør terrassen til det perfekte samlingspunkt på solrike dager.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.