For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Flott og romslig leilighet med to balkonger

Stor og innholdsrik leilighet med hele tre soverom. Leiligheten byr på mange muligheter, så her vil det være enkelt å trives.

Entré

En lang gang som leder deg videre inn i leiligheten. På veien går du forbi både soverom og bad før du kommer inn til den åpne stue- og kjøkkenløsningen. I gangen har du også mulighet til en garderobeløsning hvor du kan henge fra deg yttertøyet. Du finner også en bod på 4 kvm i leiligheten som du kan bruke til annet oppbevaring.

Stue og kjøkken

Åpen stue- og kjøkkenløsning som byr på mye plass og kan enkelt deles inn i soner med sofa, spisebord og kjøkken. Her er det ingen problem å ha fine kvelder med venner og familie.

Soverom

Tre soverom av god størrelse. Alle tre soverom har nærhet til bad og mulighet for en garderobeløsning. Har du ikke bruk for tre soverom kan du enkelt gjøre det ene rommet om til et hjemmekontor eller walk-in.

Bad

Her finner du et bad og et WC som blir levert med fliser på vegg og gulv, samt gulvvarme som standard. Det er også tilrettelagt for vaskemaskin på det ene badet, men ønsker du heller opplegg i boden kan du oppgradere til dette.

Privat uteplass

Med to balkonger på 11 og 9 kvm kan du enkelt nyte muligheten av å være ute på din private uteplass og følge solen etter hvert som den flytter på seg. Innred uteplassen slik at du får et uterom på dine premisser.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.