For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Flott leilighet med uteareal på til sammen 65 kvm

Velkommen hjem til en stor leilighet i 4. etasje med egen takterrasse og balkong

Stue og kjøkken

Leiligheten har en stor og luftig stueløsning som gir gode muligheter for kvalitetstid med familie og venner. Stuen er stor og har egne soner for spisebord og sofa, og åpner for flere ulike løsninger.

Soverom

Boligen har 3 soverom av god størrelse. Hovedsoverommet er på hele 19 kvm og har tilhørende baderom. Har du ikke behov for ekstra soverom kan det ene rommet brukes til hjemmekontor, hobbyrom eller oppbevaring.

Bad

Boligen har to flislagte bad med gulvvarme, vaskeservant og dusj.

Privat uteplass

Fra kjøkkenet har du utgang til en trivelig balkong som skaper ekstra lys og luft i hverdagen. Du har også tilgang til en stor og trivelig takterrasse på hele 54 kvm. Her kan du virkelig nyte solskinnsdager med venner eller familie.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder
Om nabolaget
  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.

Soldiagram vest

Se hvordan solen faller fra vest

Soldiagram øst

Se hvordan solen faller fra øst