For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Flott leilighet med uteareal på til sammen 65 kvm

Velkommen hjem til en stor leilighet i 4. etasje med egen takterrasse og balkong

Stue og kjøkken

Leiligheten har en stor og luftig stueløsning som gir gode muligheter for kvalitetstid med familie og venner. Stuen er stor og har egne soner for spisebord og sofa, og åpner for flere ulike løsninger.

Soverom

Boligen har 3 soverom av god størrelse. Hovedsoverommet er på hele 19 kvm og har tilhørende baderom. Har du ikke behov for ekstra soverom kan det ene rommet brukes til hjemmekontor, hobbyrom eller oppbevaring.

Bad

Boligen har to flislagte bad med gulvvarme, vaskeservant og dusj.

Privat uteplass

Fra kjøkkenet har du utgang til en trivelig balkong som skaper ekstra lys og luft i hverdagen. Du har også tilgang til en stor og trivelig takterrasse på hele 54 kvm. Her kan du virkelig nyte solskinnsdager med venner eller familie.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.