For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Attraktiv 4-roms hjørneleilighet i 5.etasje

Stor leilighet i 5.etajse som byr på mange muligheter. Her finner du også to romslige balkonger slik at du virkelig kan nyte solskinnsdager.

Entré

Rommet i leiligheten som ønsker deg velkommen inn. Her er det tilrettelagt for en skyvedørsløsning slik at man kan henge fra seg yttertøy og sko.

Stue og kjøkken

En lys og romslig stue på 47 kvm med soner for kjøkken, stue og spisebord. Kjøkkenet er plassert i en L-løsning som gir rom for mye benkeplass. I denne stuen er det rikelig med plass til å samle familie og venner.

Soverom

Det står ikke på plass i denne leiligheten, da den tilbyr 3 romslige soverom på 6, 8 og 11 kvm. Hovedsoverommet på 18 kvm har tilgang til eget bad, i tillegg til at rommet har gode muligheter for å bruke den ene veggen til en romslig garderobe.

Bad

Boligen har to flotte bad som begge er helflisede og har varme i gulvet.

Privat uteplass

Med utgang fra stuen og kjøkkenet, har du tilgang til to flotte balkonger på 14 og 11 kvm hvor du kan nyte lys og luft året rundt. Her er det flott å innrede med pledd, puter og planter for å skape en forlengelse av stuen.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du sjakkbrett, basketballkurv, lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.