For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Stor 4-roms hjørneleilighet med terrasse

Leiligheten har hjørneplassering i andre etasje, med stor terrasse og ekstra lysinnslipp fra vinduer mot både nordøst og sørøst. Arealet er romslig og godt inndelt, med to fine bad, tre soverom, innvendig bod og et herlig allrom med stue og kjøkken i ett. Stuens utforming skaper en naturlig sofasone og spisestue.

Kjøkkenet ligger godt tilbaketrukket i rommet, med innredning langs to vegger i hjørneløsning. Innredningen kommer med alle hvitevarer integrert. Entreen har vinkelform og god plass til skyvedørsgarderobe eller skap. Begge bad og to soverom har inngang fra entreen. Det tredje soverommet har adkomst fra stuen via skyvedør, og kan fungere utmerket som hjemmekontor/gjesterom.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.