For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Pen 3-roms med sørvestvendt balkong

Leiligheten ligger i andre etasje med fasade og balkong mot sørvest. Planløsningen er godt inndelt i entré, bod, bad, gang, to soverom og stue/kjøkken. Entreen har garderobeplass og direkte inngang til boden via skyvedør, så her er det mulighet for å lage garderoberom. Badet har også adkomst fra entreen og er utstyrt med toalett, dusjhjørne med innfellbare dører, servantinnredning og opplegg for vaskemaskin.

Stuen og kjøkkenet har rektangulær form med kjøkkeninnredning montert i hjørneløsning lengst bak i rommet. Innredningen har integrerte hvitevarer og god oppbevaringsplass. Sofasonen passer godt ved vinduene og balkongdøren, mens spiseplassen har naturlig plassering i overgang til kjøkkensonen. Begge soverommene har god størrelse, og i hovedsoverommet er det enkelt å plassere dobbeltseng.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.