For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Lys, lekker 3-roms med sørvestvendt balkong

Leiligheten ligger i andre etasje, omtrent midt på Østbygget, med vindusfasade og balkong inn mot gårdsrommet. Balkongen har adkomst fra stuen og god plass til grill, spisebord og sofagruppe. Leiligheten består av en romslig entré, et klassisk bad med opplegg for vaskemaskin, samt to soverom og stue/kjøkken i åpen løsning.

Stuen og kjøkkenet har et stort areal for sofagruppe og spisebord. Kjøkkeninnredningen er montert i U-form lengst bak i rommet, med ekstra gode arbeidsflater langs benken. Hvitevarene er integrert, deriblant både kjøleskap og fryseskap.

Soverommene har inngang fra gangen innenfor entreen, det ene via skyvedør, og begge har god plass til garderobeskap. I entreen passer det godt å ha skyvedørsgarderobe langs den ene veggen. Det er for øvrig lagringsplass i en bod ved kjøkkenet.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.