For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Smart, romslig 3-roms med stor balkong og egen hybel

I denne leiligheten medfølger det en egen hybel bestående av stue/kjøkken, bad og sovealkove, så her er det mulighet til å spe på med ekstra leieinntekt. Hybelen og leiligheten har felles inngang til entré med garderobeplass, men ligger ellers helt adskilt. Om ikke utleie er aktuelt, er hybelen utmerket som ungdomsavdeling eller gjestefløy.

Hovedleiligheten har vindusfasade og stor balkong mot sørvest, og består av en romslig mellomgang, to soverom, bad og stue/kjøkken i åpen løsning. Det flotte allrommet er over 47 kvm stort og har rektangulær form med kjøkkeninnredning montert i hjørneløsning lengst bak i rommet.

Sofasonen passer godt å ha ved vinduene og balkongdøren, mens spiseplassen har naturlig plassering i overgang til kjøkkensonen. Hovedsoverommet har to innganger, en på hver side av sengeplassen. Badet i både leiligheten og hybelen har opplegg for vaskemaskin.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.