For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Spennende 4-roms hjørneleilighet med sørøstvendt balkong

Denne 4-romsen ligger i tredje etasje og består av entré, to bad, tre soverom, kjøkken og stue. Hjørneplasseringen gir ekstra gode lysforhold til stuen og kjøkkenet, med vinduer mot to retninger.

Kjøkkenet har en stilfull innredning i hjørneløsning, med samtlige hvitevarer integrert. Det er god plass til spisebord, og på fine sommerdager kan man trekke ut på en stor, sørøstvendt balkong via skyvedør. Stuen har vinkelform og ligger åpent mot kjøkkenet.

Hovedsoverommet har eget bad, store vinduer og god plass til en større garderobeløsning. Det andre badet har adkomst fra entreen, og er kombinert vaskerom. Alle soverommene får morgenlyset inn, og oppleves svale.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.