For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Lys, herlig 4-roms hjørneleilighet med solrik terrasse

Leiligheten har en utmerket hjørneplassering i tredje etasje, med utgang til en sørvestvendt terrasse på nær 40 kvm. I tillegg er stuen og kjøkkenet et nydelig allrom på rundt 46 kvm, så her er det god plass både ute og inne. Kjøkkeninnredningen er montert langs vegg lengst bak i rommet, med kjøkkenøy som et skille mot stuen. Innredningen er utstyrt med integrerte hvitevarer, blant annet kjøleskap, fryseskap, stekeovn og induksjonstopp.

Leiligheten har familievennlig planløsning med tre gode soverom, hvor hovedsoverommet stiller i særklasse med sin utmerkede størrelse og luksus med eget bad. Leilighetens andre bad har adkomst fra gangen utenfor soverommene. Entreen er stor og praktisk med plass til to garderobeløsninger i form av skap eller skyvedørsgarderober. I tillegg har entreen en tilliggende bod.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.