For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Nydelig 4-roms hjørneleilighet med solrik balkong

Leiligheten har en utmerket hjørneplassering i fjerde etasje, med en sørvestvendt balkong på over 40 kvm. Her er det god plass til å invitere venner og familie til utendørs hygge. I tillegg er stuen og kjøkkenet et nydelig allrom på rundt 46 kvm.

Kjøkkeninnredningen er montert i L-form langs to vegger, rikt utstyrt med oppbevaringsplass, gode arbeidsflater og hvitevarer. Det er integrert kjøleskap, fryseskap, stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og ventilator.

Planløsningen er familievennlig med tre gode soverom, der hovedsoverommet stiller i særklasse med sin utmerkede størrelse og luksus med eget bad. Leilighetens andre bad har adkomst fra gangen utenfor soverommene. Entreen er stor og praktisk med plass til to garderobeløsninger i form av skap eller skyvedørsgarderober. I tillegg har entreen en tilliggende bod.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.