For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Tiltalende 3-roms med sørvestvendt balkong

Leiligheten ligger i femte etasje og består av entré, bod, bad, soverom og stue/kjøkken. Fasaden vender mot sørvest, og fra stuen er det skyvedør til en solrik balkong på over 18 kvm – et hyggelig «uterom» som kan møbleres med sofa, spisebord og grill.

Entreen har garderobeplass og direkte inngang til boden, så her er det mulighet for å holde orden på jakker, sko og utstyr. Soverommet har også garderobeplass og adkomst fra stuen via to skyvedører, én på hver side av sengeplassen. Badet har adkomst fra kjøkkensonen og er utstyrt med dusjhjørne, toalett, servantinnredning og opplegg for vaskemaskin.

Stuen og kjøkkenet har rektangulær form med kjøkkeninnredning montert i hjørneløsning lengst bak i rommet, noe som åpner opp for å kunne ha et større spisebord. Innredningen har integrerte hvitevarer og god oppbevaringsplass.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.