For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Gjennomgående, smart 3-roms med balkong

Leiligheten ligger i tredje etasje og har en super planløsning med gjennomgående stue, kjøkken og spisestue. Videre er det entré med plass til garderobeløsning, et flislagt bad med opplegg for vaskesøyle, samt to fine soverom med garderobeplass. Soverommene ligger hendig adskilt i hver sin ende av leiligheten.

Midt mellom stuen og spisestuen er det montert kjøkkeninnredning langs veggen – en stilren innredning med integrerte hvitevarer. Her kan man kokkelere og være sosial på samme tid. Mot sørvest er det utgang til en solrik balkong på nesten 10 kvm, som vender inn mot gårdsrommet.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.