For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Innholdsrik, stor 4-roms med solrik balkong og fin utsikt

Leiligheten ligger i første etasje og har sørøstvendt fasade inn mot gårdsrommet. Fra stuen/kjøkkenet er det utgang til en sørøstvendt balkong, hvor sol, frisk luft og fin utsikt kan nytes. Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken legger til rette for matlaging, måltider og sosial hygge. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form og utstyrt med hvitevarer.  Leiligheten har en romslig entré med garderobeplass og dør inn til bod. Videre er det tre soverom og to bad, der hovedsoverommet har inngang direkte til det største badet. Badene er utstyrt med fliser, dusjhjørne, vegghengt toalett og servantmøblement. Badet ved entreen har i tillegg opplegg for vaskemaskin.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.