For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Flott, innholdsrik 4-roms med sørøstvendt, solrik balkong

Leiligheten ligger i første etasje og har fasade mot sørøst og balkong med gode solforhold. Leiligheten har bra romløsning med gode oppbevaringsmuligheter, to flislagte baderom og tre store soverom. Hovedsoverommet har direkte inngang til det ene badet. Bad med opplegg for vaskemaskin ligger i tilknytning til entré, og det samme gjør en bod. Fra entreen er det skyvedør inn mot stue/kjøkken og soveromsgang. Stuen er innbydende med godt lysinnslipp fra sørøstvendte vinduer. Det er også utgang til balkongen og fin utsikt mot gårdsrommet. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form lengst inn i rommet, utstyrt med hvitevarer og god benke-/lagringsplass. Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken legger til rette for matlaging, måltider og sosial hygge.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.