For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Flott, innholdsrik 4-roms med sørøstvendt, solrik balkong

Leiligheten ligger i andre etasje og har fasade mot sørøst og balkong med gode solforhold. Leiligheten har bra romløsning med gode oppbevaringsmuligheter, to flislagte baderom og tre store soverom. Hovedsoverommet har direkte inngang til det ene badet. Bad med opplegg for vaskemaskin ligger i tilknytning til entré, og det samme gjør en bod. Fra entreen er det skyvedør inn mot stue/kjøkken og soveromsgang. Stuen er innbydende med godt lysinnslipp fra sørøstvendte vinduer. Det er også utgang til balkongen og fin utsikt mot gårdsrommet. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form lengst inn i rommet, utstyrt med hvitevarer og god benke-/lagringsplass. Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken legger til rette for matlaging, måltider og sosial hygge.

Bilder

Om nabolaget

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram vestfasade

Se hvordan solen faller fra vestt

Solstudie Sørfasade

Se hvordan solen faller fra sør