For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Stilig 3-roms endeleilighet med markterrasse og fransk balkong

Denne leiligheten har endeplassering i tredje etasje, og utgang fra stue/kjøkken til en terrasse på bakkeplan. Leiligheten består av entré, to soverom, bad og stue/kjøkken. Det er gode muligheter for oppbevaring, da både entré og begge soverom har plass til garderobeskap.  Fra entreen er det skyvedør til en gang med åpen løsning inn til stue/kjøkken. Stuen er lys og tiltalende med store vinduer, deriblant skyvedør til fransk balkong og glassdør ut til terrassen. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form og er utstyrt med alle nødvendige hvitevarer. Soverommene har god størrelse, især hovedsoverommet. Videre har leiligheten et klassisk bad med fliser, toalett, servantinnredning, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Bilder

Om nabolaget

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram vestfasade

Se hvordan solen faller fra vestt

Solstudie Sørfasade

Se hvordan solen faller fra sør