For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Arealeffektiv og praktisk 2-roms med fransk balkong

Leiligheten ligger i tredje etasje og har en arealeffektiv, smart rominndeling som består av entré, bad, stue/kjøkken og soverom. Det er benyttet skyvedører fra entré og inn til kjøkken, og fra stuen inn til soverommet. Entreen har plass til garderobe, og det er dør inn til et flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. I stuen er det skyvedør i glass til fransk balkong, noe som gjør det ekstra lyst og luftig. Rommet kan møbleres med 3-seter, tv-løsning og spisebord. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form og er utstyrt med alle nødvendige hvitevarer. Det er to skyvedører fra stuen inn til soverommet, en på hver side av sengeplassen. Soverommet har plass til garderobeskap.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.