For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Arealeffektiv, pen 2-roms med fransk balkong

Leiligheten ligger i tredje etasje og har vindusfasade mot nordvest. Leiligheten består av entré med garderobeplass, et flislagt baderom, koselig stue med åpen kjøkkenløsning og et romslig soverom med garderobeplass. Entreen har dør inn til badet og skyvedør inn til kjøkkensonen. Kjøkkeninnredningen er utstyrt med hvitevarer, og den åpne romløsningen gir plass til spisebord i tillegg til sofa. Stuen har skyvedører til fransk balkong og to skyvedører inn til soverommet, en til hver side av sengeplassen.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.