For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Gjennomgående 2-roms endeleilighet med solrik terrasse

Leiligheten har gjennomgående planløsning i byggets tredje etasje og endeplassering som gir ekstra godt lysinnslipp. Entreen er avlang og har plass til smal garderobeløsning langs den ene veggen. Fra entreen er det dør inn til stue og kjøkken som ligger i åpen, sosial løsning.  Stuerommet har vindu mot både nordøst og sørøst, samt utgang til sørøstvendt terrasse med gode solforhold og fin utsikt mot gårdsrommet. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form, utstyrt med hvitevarer. Fra kjøkkensonen er det åpen gang mot soverom og bad. Soverommet har nordvestvendt vindu og plass til garderobeskap. Badet har en klassisk utførelse med fliser, vegghengt toalett, dusjhjørne, servantinnredning og opplegg for vaskemaskin.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.