For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visningslokale

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Stor, tiltalende 3-roms med sørøstvendt terrasse

Leiligheten ligger i tredje etasje og har god romløsning med entré, bad, gang og 2 soverom i én halvdel av leiligheten, og stue/kjøkken i den andre. Entreen har dør inn til bad, skyvedør til gang, og god plass til garderobeskap. Badet er klassisk innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett, servantmøblement og opplegg for vaskemaskin. I begge soverom er det plass til garderobeskap, og ett av soverommene har adkomst fra stuen via to skyvedører. Leiligheten har vindusfasade mot sørøst, og fra stuen er det utgang til en stor, solrik terrasse med beplantning i forkant. Stuerommet har dessuten en moderne kjøkkeninnredning i L-form med tilhørende hvitevarer. Det er god plass i stuen til å samle familie og venner til hyggelige måltider rundt et stort spisebord.

Bilder

Om nabolaget

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram vestfasade

Se hvordan solen faller fra vestt

Solstudie Sørfasade

Se hvordan solen faller fra sør