For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Stor, tiltalende 3-roms med sørøstvendt terrasse

Leiligheten ligger i tredje etasje og har god romløsning med entré, bad, gang og 2 soverom i én halvdel av leiligheten, og stue/kjøkken i den andre. Entreen har dør inn til bad, skyvedør til gang, og god plass til garderobeskap. Badet er klassisk innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett, servantmøblement og opplegg for vaskemaskin. I begge soverom er det plass til garderobeskap, og ett av soverommene har adkomst fra stuen via to skyvedører. Leiligheten har vindusfasade mot sørøst, og fra stuen er det utgang til en stor, solrik terrasse med beplantning i forkant. Stuerommet har dessuten en moderne kjøkkeninnredning i L-form med tilhørende hvitevarer. Det er god plass i stuen til å samle familie og venner til hyggelige måltider rundt et stort spisebord.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.