For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Arealeffektiv og praktisk 2-roms med fransk balkong

Leiligheten ligger i fjerde etasje og har en arealeffektiv, smart rominndeling som består av entré, bad, stue/kjøkken og soverom. Det er benyttet skyvedører fra entré og inn til kjøkken, og fra stuen inn til soverommet. Entreen har plass til garderobe, og det er dør inn til et flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. I stuen er det skyvedør i glass til fransk balkong, noe som gjør det ekstra lyst og luftig. Rommet kan møbleres med 3-seter, tv-løsning og spisebord. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form og er utstyrt med alle nødvendige hvitevarer. Det er to skyvedører fra stuen inn til soverommet, en på hver side av sengeplassen. Soverommet har plass til garderobeskap.

Bilder

Om nabolaget

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.