For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Lys, gjennomgående 3-roms endeleilighet med solrik balkong

Leiligheten har endeplassering i femte etasje og en gjennomgående, god planløsning. Entreen er avlang og har plass til smal garderobeløsning langs den ene veggen. Fra entreen er det dør inn til stue og kjøkken som ligger i åpen, sosial løsning. Oppholdsrommet har godt lysinnslipp med vindu mot både nordøst og sørøst. Det er også utgang fra stuen/kjøkkenet til sørøstvendt balkong med gode solforhold og fin utsikt mot gårdsrommet. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form, utstyrt med hvitevarer. Fra kjøkkensonen er det åpen gang mot soverommene og badet. Soverommene har nordvestvendte vinduer og plass til garderobeskap. Badet har en klassisk utførelse med fliser, vegghengt toalett, dusjhjørne, servantinnredning og opplegg for vaskemaskin.

Bilder

Om nabolaget

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram vestfasade

Se hvordan solen faller fra vestt

Solstudie Sørfasade

Se hvordan solen faller fra sør