For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Tiltalende 2-roms med solrik balkong

Leiligheten har en god plassering i femte etasje i Merinokvartalet, med sørvendt fasade og balkong som vender inn mot det pene gårdsrommet. Leiligheten består av entré, bad, stue/kjøkken og soverom med skyvedør til bod. Entreen har plass til garderobeløsning, og det samme har soverommet, så her er det lett å holde orden. Badet har adkomst fra entreen og er utstyrt med fliser, dusjhjørne, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Fra entreen er det skyvedør inn til stue/kjøkken som har kjøkkeninnredning med hvitevarer, samt plass til spisebord og sofamøblement. Fra stuen er det utgang til balkongen.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.