For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Merinokvartalet

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning
Beskrivelse

Stilig 3-roms med vestvendt balkong

Leiligheten ligger i sjette etasje og har vestvendt fasade og vestvendt balkong. Leiligheten har inngang fra felles trapperom med heis til en stilig utformet entré med super plass for skyvedørsgarderobe. Fra entreen er det dør inn til gang med adkomst til begge soverom og bad. Badet har fliser, vegghengt toalett, dusjhjørne, servantinnredning og opplegg for vaskemaskin. Hovedsoverommet har inngang til hver side av sengeplassen, via skyvedør fra gangen og stuen. I begge soverom er det plass til garderobeskap. Stue og kjøkken ligger i åpen, sosial løsning, med store vinduer og balkongdør som gir fint lysinnslipp. Kjøkkeninnredningen er tilbaketrukket, montert i L-form, samt utstyrt hvitevarer og god benke-/skapplass.

Bilder
Om nabolaget
  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram vestfasade

Se hvordan solen faller fra vestt

Solstudie Sørfasade

Se hvordan solen faller fra sør