For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Lys, pen 2-roms med sørvendt balkong og arealeffektiv planløsning

Leiligheten ligger i sjette etasje og har inngang fra felles trapperom med heis. Leiligheten har entré med plass til garderobeskap, et flislagt baderom, soverom med skyvedør til bod og en åpen stue-/kjøkkenløsning. Stuen/kjøkkenet har sørvendte vinduer og utgang til balkong som vender inn mot gårdsrommet. Kjøkkeninnredningen er montert lengst inn i rommet, utstyrt med hvitevarer. Fra stuen er det to skyvedører inn til soverommet, en på hver side av sengeplassen. Soverommet har plass til to garderobeskap, og i tillegg mulighet til å lage garderoberom i tilliggende bod. Badet har adkomst fra entreen og er utstyrt med vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin, rett dusjhjørne og servantinnredning med skuffer.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.