For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Praktisk 2-roms med balkong

Leiligheten ligger i syvende etasje og har adkomst fra felles trapperom med heis. Planløsningen er tradisjonell med entré, bad, stue/kjøkken og soverom. Entreen har god plass til garderobeskap. Fra entreen er det dør inn til bad med flislagte overflater, dusjhjørne med rette glassdører, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Stuen og kjøkkenet har nordvestvendte vinduer og utgang til balkong. Rommet har en avlang utforming som gir plass til 3-seter, tv-løsning og et lite spisebord. Kjøkkeninnredningen er montert langs den ene veggen og utstyrt med alle nødvendige hvitevarer. Fra stuen er det inngang til soverommet.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.