For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Gjennomgående 3-roms endeleilighet med balkong

Leiligheten ligger i byggets syvende etasje, og inneholder entré med plass til smal garderobe, stue/kjøkken i åpen løsning, et flislagt baderom og to fine soverom. Stuen og kjøkkenet har vinkelform med god plass til både spisebord og sofagruppe. Rommets store vinduer gir rikelig med dagslys og hyggelig utsyn mot Merinokvartalets flotte gårdsrom. Soverommene og badet ligger i tilknytning til en gang, og soverommene har nordvestvendte vinduer og plass til garderobeskap. Fra det største soverommet er det utgang til balkong. Badet har klassisk utførelse med fliser, vegghengt toalett, dusjhjørne, servantinnredning og opplegg for vaskemaskin.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.