For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Flott 3-roms med sjøutsikt fra sørøstvendt balkong

Leiligheten ligger i syvende etasje, med fasade inn mot gårdsrommet og sørøstvendt balkong som byr på gode solforhold fra morgenen til godt utpå dagen. Fra balkongen er det fin utsikt mot sjøen. Leiligheten består av en stor entré, et praktisk bad, en romslig gang, to gode soverom og en stor stue med åpen kjøkkenløsning. Både entré, gang og begge soverom har plass til garderobeløsning. Badet har rett dusjhjørne, servantinnredning, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Stuens utforming gir plass til både sofa og stort spisebord, og med innholdsrik kjøkkeninnredning ligger alt til rette for kokkelering. Fra stuen er det skyvedør i glass ut til balkongen.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.