For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Tiltalende og arealeffektiv 2-roms endeleilighet med balkong

Leiligheten har endeplassering i byggets åttende og øverste etasje, og inngang fra felles trapperom med heis. Leiligheten inneholder entré, bad, stue/kjøkken og soverom. Entreen har skyvedør til stue/kjøkken og plass til garderobeløsning. Stue/kjøkken er et lyst og luftig rom med vinduer mot både sørvest og nordvest. I tillegg er det utgang til nordvestvendt balkong. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form og utstyrt med hvitevarer. Den åpne romløsningen gir mulighet til å møblere med både spisebord og sofa. Soverommet har god plass til garderobeskap, og inngang fra stuen via to skyvedører, en til hver side av sengeplassen. Badet har adkomst fra entreen og er utstyrt med fliser, dusjhjørne, vegghengt toalett, servantmøblement og opplegg for vaskemaskin.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.