For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Tiltalende og arealeffektiv 2-roms endeleilighet med balkong

Leiligheten har endeplassering i byggets åttende og øverste etasje, og inngang fra felles trapperom med heis. Leiligheten inneholder entré, bad, stue/kjøkken og soverom. Entreen har skyvedør til stue/kjøkken og plass til garderobeløsning. Stue/kjøkken er et lyst og luftig rom med vinduer mot både sørvest og nordvest. I tillegg er det utgang til nordvestvendt balkong. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form og utstyrt med hvitevarer. Den åpne romløsningen gir mulighet til å møblere med både spisebord og sofa. Soverommet har god plass til garderobeskap, og inngang fra stuen via to skyvedører, en til hver side av sengeplassen. Badet har adkomst fra entreen og er utstyrt med fliser, dusjhjørne, vegghengt toalett, servantmøblement og opplegg for vaskemaskin.

Bilder

Om nabolaget

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram vestfasade

Se hvordan solen faller fra vestt

Solstudie Sørfasade

Se hvordan solen faller fra sør