For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Smart og arealeffektiv 2-roms med balkong

Leiligheten ligger i byggets åttende og øverste etasje med nordvestvendt fasade og balkong. Leiligheten har inngang fra felles trapperom med heis til en praktisk entré med garderobeplass. Fra entreen er det dør til bad og skyvedør til kjøkken/stue. Badet har fliser, dusjhjørne, vegghengt toalett, servantmøblement og opplegg for vaskemaskin. Stuen/kjøkkenet har plass til både sofa og spisebord, og kjøkkeninnredningen er montert i L-form, utstyrt med hvitevarer. Fra stuen er det utgang til balkong, og to skyvedører fører inn til soverommet. Soverommet har plass til garderobeskap på begge sider av sengeplassen, og trolig en kontorløsning.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.