For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Stilfull 3-roms med sjøutsikt og solrik balkong

Leiligheten har en romslig entré med plass til stor garderobeløsning. Fra entreen er det skyvedør til en åpen gang med ytterligere garderobeplass og dører inn til begge soverom. Badet har adkomst fra entreen og er utstyrt med fliser, dusjhjørne, vegghengt toalett, servantmøblement og opplegg for vaskemaskin. Stue og kjøkken er et sosialt rom for måltider, matlaging og sofahygge. Rommet har skyvedør i glass ut til balkongen, hvor frisk luft, sjøutsikt og gode solforhold kan nytes. Kjøkkeninnredningen er montert i L-form, utstyrt med hvitevarer og god benke-/oppbevaringsplass.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Et sosialt nabolag

    I byggets 6. og 7. etasje ligger takterrassene som er felles for nabolaget Merinokvartalet.  Takterrassene har gode solforhold og utsikt mot både mot sjø og fjell. Her finner du ulike sittegrupper og benker i et fint utemiljø, et perfekt sted å tilbringe tid sammen med gode  venner og naboer.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.